diumenge, 17 de març del 2013

Calçotada a Canalda


El diumenge 10 de març vam fer una calçotada quasi 100% canaldenca. No volem dir amb això que aquesta festa gastronòmica sigui pròpia del Prepirineu però si que els ingredients eren d’aquesta terra. Els calçots eren de l’hort de cal Tulleuda i el porc de la matança  de Canalda.

Una trentena de persones ens vam aplegar al voltant de la taula per fruir dels calçots del Juan i la salsa de la Cati i la Manoli, carn variada i postres de la Cati i l’Helena. La Lola va fer uns pitets per l’ocasió que donaven color i servei als dits bruts de carbó.

Ara ja estem esperant la propera cita gastronòmica: el “santservis” on tothom cuina un plat i en menja dels altres.

Els fogoners enmig de la boira baixa provocada pel fum
i els calçots
Els parroquians de Canalda enfeinats amb els calçots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.