El diumenge 10 de març vam fer una calçotada
quasi 100% canaldenca. No volem dir amb això que aquesta festa gastronòmica
sigui pròpia del Prepirineu però si que els ingredients eren d’aquesta terra.
Els calçots eren de l’hort de cal Tulleuda i el porc de la matança de Canalda.
Una trentena de persones ens vam aplegar al
voltant de la taula per fruir dels calçots del Juan i la salsa de la Cati i la Manoli, carn variada i postres de la Cati i l’Helena. La Lola va fer uns pitets
per l’ocasió que donaven color i servei als dits bruts de carbó.
Ara ja estem esperant la propera cita
gastronòmica: el “santservis” on tothom cuina un plat i en menja dels altres.
Els fogoners enmig
de la boira baixa provocada pel fum
i els calçots
|
Els parroquians de
Canalda enfeinats amb els calçots
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.