Entrades populars

dilluns, 20 de juliol de 2015

La carretera de Canalda

Neteja de la carretera. Juliol 2015
El dilluns 20 de juliol de 2015 han netejat la carretera.

En el darrer full informatiu de Canalda, informàvem del mal estat de conservació i neteja de la carretera. Dèiem en el full número 110:

Aprofitarem que en el programa electoral s’hi proposava el “Manteniment anual de camins i carreteres municipals” i “Manteniment i arranjament de fonts” per recordar algunes de les obres que estaria bé que es fessin en l’àmbit de Canalda.

Procurarem anar posant algun camí o font als butlletins però evidentment donarem prioritat a informar sobre les obres fetes. Agrairem a qui en tingui informació que ens la faci saber.

Per encetar el tema parlarem de la carretera que baixa de la L-401 fins al nucli de Canalda. Deixant de banda les millores que caldria per tal que la carretera tingués més seguretat, si que cal actuar en diferents fronts. Si no es poden aixecar més les esculleres, es podria netejar els talussos perquè no caiguin pedres. També estaria bé tallar la vegetació dels vorals —l’any passat no es va fer— ja que en molts trams les herbes i arbustos envaeixen la calçada i tapen la línia pintada. Un altre problema que té i que a la llarga perjudicarà la carretera, és la mà d’herba que creix entre la calçada i la cuneta.


Celebrem la neteja
Estat en que es trobava la carretera de Canalda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.