Entrades populars

divendres, 12 de febrer de 2016

100 entrades. Entrada 100

Aquesta és l'entrada cent. Durant poc més de tres anys hem anat posant informació de Canalda, trenta-vuit mesos que representen dues entrades i mitja per més. Des de fa deu anys que la informació arribava als veïns i als amics de Canalda a través del full informatiu però des del desembre del 2012 vam creure convenient oferir també els articles a través d'un bloc que a més té l'avantatge i la possibilitat d'incorporar arxius sonors i visuals.

Però fem una mica d'estadística dels lectors d'aquest bloc. Aquests tres anys hem tingut 16.670 visites que representa una mitjana diària de poc més de 14 visites. Si mirem l'època de més activitat va ser el setembre de 2014 amb més de 1.500 visites, en motiu de la caminada. La notícia més clicada va ser "Caminada biennal de Canalda: Odèn, entre comunals i masos aïllats"

És curiós de veure la procedència dels nostres lectors, evidentment la majoria són d'Espanya -google no distingeix Catalunya de la resta- seguit d'EUA amb 763 visites i Rússia 418. Segurament no escapem al control dels robots de les grans potències. També ens han visitat Alemanya (231), França (150), Regne Unit (85), Ucraïna (52), Colòmbia (50), Romania (50), Irlanda (34),... i molts d'altres.

Podríem fer un resum de la tipologia dels articles però és molt millor que us hi perdeu vosaltres i fruïu de la música, els textos, les imatges i els vídeos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.