Entrades populars

diumenge, 31 de juliol de 2016

Obres a la carretera dels prats de Canalda

Formigonera i retroexcavadora de cadenes al torrent d'Urdoll
Els aiguats del 2 de novembre de l'any passat van malmetre la carretera de coll de Jou al Montnou i prats de Bacies, especialment quan creua el torrent d'Urdoll. Aquest torrent neix a prats de Bacies i tot el recorregut el fa dins el terme de Canalda. Quan abandona el pla, baixa en fort pendent fins travessar la carretera. Cada vegada que plou molt, omple de rocs o fins i tot colga el camí o hi fa esvorancs.

Aquest juliol s'ha reparat el tros de carretera del torrent d'Urdoll aprofitant una subvenció. Les obres que han costat un parell de setmanes de feina, han consistit en fer una paret d'escullera sota la carretera i abocar-hi unes quantes formigoneres tant a sobre la calçada com a sota l'escullera per protegir-la. A més s'ha eixamplat el camí per la banda de llevant i s'hi ha fet una altra petita escullera a sota. Aquest camí l'utilitzen sobretot la gent del Montnou i els que pugen a prats de Bacies

La feina l'ha fet l'empresa Excavacions Ramon Roma de Solsona amb una retroexcavadora de cadenes i una pala carregadora de rodes. Parlarem amb l'Ajuntament d'Odèn i us informarem una mica més del cost de la construcció. Celebrem aquesta obra, útil i necessària per a molts veïns d'Odèn.

L'obra acabada al torrent d'Urdoll


Torrent d'Urdoll i carretera als prats de Canalda


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.