Entrades populars

diumenge, 25 de setembre del 2022

Concert de The Blues Prisioners a Canalda


The Blues Prisioners a Canalda

Després d'una tarda plujosa, de llamps, trons i calamarsa es va fer un concert de blues dins els actes de Festa Major. Malgrat el mal temps, es van aplegar una trentena de persones a l'estudi de Canalda per fruir de la música.

El concert forma part del festival Itinera Parlem, una iniciativa de l'associació de micropobles per portar concerts als municipis petits i al mateix temps donar-los a conèixer. Aquesta és la segona edició d'Itinera que es fa a Odèn, el primer concert es va fer l'any passat a la Valldan.


El grup The Blues Prisioners ens va delectar amb peces de blues tocades amb guitarra i harmònica i la veu del "Sangre". Aquest grup és un duo de Barcelona format per Lluís Souto Gassó (harmònica) i Sergio Giunta Díaz "el Sangre" (guitarra i veu). Dos músics amb una llarga trajectòria amb aquest estil musical i que han format part de nombroses bandes.


Mentre actuaven, de tant en tant els llamps il·luminaven la sala. Després de fruir de música en directe vam haver de córrer per esquivar la pluja. Sort que el concert no es va fer a la plaça com estava previst.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.