Entrades populars

dimarts, 17 de juny del 2014

Preparant la Caminada 2014

La brigada de neteja dels camins just abans de començar la feina.
(Al final del matí fèiem una altra cara)

El diumenge 15 de juny, eines en mà, vam començar l’entretinguda tasca de netejar els camins de la caminada d’enguany.

Per sort no tot està per fer i sí que tot és possible. Una part de la caminada transcorre pel GR-1 que està en bastant bon estat, una altra part són pistes transitades per tot terrenys que esporguen els arbres en passar, i finalment els corriols que són els que vam netejar.

Aquests es troben sobretot a l’obaga del Montnou i són antics corriols que l’ús de l’automòbil han contribuït a abandonar. Alguns trams eren del tot intransitables, ha calgut obrir camí per allà on només es veia vegetació espessa.


Després de tot el matí barallant-nos amb les tisores, el xerrac i algun roc que es mantenia tossut al mig del camí, ja només queda algun petit tram que amb poca feina es farà.

Després de la neteja de camins ja ens esperava un suculent i variat dinar a l’Estudi de Canalda. Més de vint persones ens vam asseure per degustar una vintena de plats diferents entre primers, segons i postres. Una rica varietat de gustos, textures i colors; des de la cuina tradicional a plats més sofisticats. No hi posem més paraules, les fotos parlen per si soles.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.