Entrades populars

dimarts, 29 de setembre del 2015

Imatges de la Festa Major de Canalda 2015

La Diatònica en concert
El passat cap de setmana 26 i 27 de setembre vam celebrar la Festa Major. El mal temps ens va acompanyar els dos dies però malgrat tot la festa es va celebrar. Just quan anàvem a començar el concurs de bitlles catalanes va començar a ploure i es van anul·lar. En canvi el ball el vam poder fer amb tota normalitat sota la carpa i amb una bona afluència de gent tot i la pluja.
 
La diatònica, un nombrós grup d’acordionistes va animar la vetllada tocant un ric i variat repertori. En alguns moments hi havia 8 acordions i dues panderetes, 10 persones animant la festa i fent ballar la concurrència. No podia faltar en el repertori el Cigalons de Canalda i per acabar el ball del fanalet.

El diumenge a les dotze Mn Ricard Cots va celebrar la missa Major acabant amb el cant dels goigs de la Mercè. En sortir de l’església, les priores de cal Baró i can Prat van oferir els tradicionals ramets. I acte seguit el vermut a la plaça.

El dinar es feu a la carpa on una seixantena de persones omplien les taules, malgrat ser dia d’eleccions i el mal temps fer la guitza. A l’hora de les postres es feu el tradicional sorteig.


Ball del Fanalet

   
Priores de Can Prat i cal Baró


Missa a l'interior de l'església de St Julià de Canalda


Fent l'arròs de Festa Major sota la supervisió de la Manoli


Vermut a la plaça de l'Església


Dinar de Festa Major



Entrega del premi del sorteig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.