Entrades populars

dimarts, 17 d’abril de 2018

Caminada biennal de Canalda 2018

Aquest més d'abril vam celebrar l'assemblea anual de la Comissió Cultural Canalda 1100 anys. Entre els acords presos destaca la decisió de no fer la caminada biennal aquest 2018.

Els motius principals són: 

a) Actualment, la Comissió no disposa del local on es guardava tot el material necessari per a la caminada perquè l'Entitat Municipal Descentralitzada de Canalda ens va fer fora de l’Escola de Canalda contra la nostra voluntat i ens va obligar a treure’n tot el material

b) El material està escampat per vàries cases, es fa difícil el trasllat i tenir-ho tot apunt per al dia de la caminada ja que es necessita una sala àmplia per anar preparant els avituallaments amb antelació. 

c) El desinterès de les administracions per la caminada de Canalda, malgrat ser la segona més important de la comarca en nombre de participants. En el cas de l’EMD de Canalda no només desinterès, rebuig.

També es va aprovar fer una caminada de protesta el diumenge abans de la Mercè. Aquesta caminada serà oberta a tothom, gratuïta i sense avituallaments. 

Es comunicarà per escrit aquest acord a les administracions i s'enviarà un e-mail als participants de les darreres caminades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.