Entrades populars

dissabte, 14 d’abril de 2018

Comptes de la ComissióA la darrera reunió de Junta de la Comissió Canalda 1.100 anys es va acordar treure els diners del Banc Sabadell i tancar el compte que teníem en aquesta entitat. L'assemblea anual de l'associació va ratificar els acords i va aprovar comunicar per escrit aquesta decisió al Sr. Oliu, president de l'Entitat, i les raons que l'han motivada. Reproduïm la carta enviada al Sr. Josep Oliu:

La Junta de la Comissió Cultural Canalda 1.110 Anys, associació de Canalda (Odèn), en la reunió ordinària celebrada enguany va acordar retirar els diners del banc que presidiu i tancar el compte de la vostra entitat. L’assemblea ordinària va ratificar l’acord i va aprovar enviar una carta al president de l’entitat i al director de l’oficina de Solsona. 

El motiu principal és el menyspreu de l’actual direcció del Banc Sabadell cap als estalviadors catalans en treure la seu social de Catalunya. Ens molesta molt el menysteniment cap a nosaltres amb aquesta decisió parcial i arbitrària. També hem d’afegir que darrerament no heu col·laborat en el finançament de les activitats de la nostra associació, malgrat ser una entitat sense ànim de lucre, haver-ho sol·licitat en repetides ocasions i malgrat els beneficis que cada any ens comuniqueu que teniu. 
Per últim, hem d’afegir que no tenim queixes dels empleats de l’oficina de Solsona que ens han tractat sempre amb correcció. Malauradament no podem dir el mateix dels directius del banc. 
Atentament, una associació molt dolguda amb la seva política.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.