Entrades populars

dimarts, 3 de novembre del 2015

Destrosses a Odèn pel temporal del 2 de novembre

Carretera L-401 al seu pas per Canalda
El temporal de pluges que ha afectat Catalunya aquest dilluns, 2 de novembre, ha estat especialment virulent al nord del Solsonès. Segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya a l'estació de Lladurs van caure 79,1 litres i al port del Comte 159,8. La quantitat d'aigua acumulada ha causat destrosses en les vies de comunicació i en les lleres dels rius.

Palanca de la font de Pallerols

La carretera de L-401 de Sant Llorenç a Pont d'Espia al seu pas per Canalda hi havia una esllavissada que impedia el pas de la circulació. Uns treballadors que venien de Sant Llorenç i anaven a Roc Falcon van baixar cap a Canalda i per pistes van sortir més enllà de l'ensulciada per anar a buscar màquines per obrir la carretera.

La resclosa que recull l'aigua de la riera de Canalda per portar-la a Solsona va quedar completament tapada per pedres i grava. Canalda ha estat tres dies sense aigua fins que s'ha netejat la presa.
Resclosa que capta l'aigua cap a Solsona

La palanca de la font de Pallerols se la va endur la riuada i fins i tot ha arrencat la paret de pedra on s'assentava.

Al pont d'Orrit l'aigua el passava per sobre i ha fet malbé part de les baranes i omplert de troncs i arbres el pont. Us mostrem algunes de les fotos que ens han arribat per whatsapp. 




Pont d'Orrit

Pont d'Orrit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.