Entrades populars

dimarts, 31 de maig del 2022

Torna la caminada de Canalda. Trescant pels camins del Ramon de Cavallera

 


En la darrera assemblea de la Comissió Canalda 1.100 anys del 28 de maig es va acordar fer la caminada de Canalda aquest 2022. Aquesta activitat vol ser un reconeixement i homenatge a qui va ser president de la Comissió durant més de vint anys. El Ramon ens va deixar a finals del 2021.

El recorregut resseguirà els camins que tant havia trepitjat el Ramon i que tant estimava. Sortirem de l’església de Sant Julià de Canalda per pujar fins al peu de la Roca i resseguir-la de cap a cap tot passant per les coves dels Moros, les esplugues de ca l’Andreu i ca la Rita. Pujarem a l’espluga Gràtines i farem parada a la Borda on prendrem un bon esmorzar.

A partir d’aquí hi haurà dues opcions, la fàcil que baixarà a Cavallera i la moderada que pujarà al puig Sobirà. La de Cavallera passarà per la capella de Sant Martí i retornarà a Canalda per la Creueta. La moderada després de fer els dos cims del puig Sobirà baixarà cap a les Credes, traurà el cap als Colls, baixarà cap a les Saleres i Canalda per la mateixa Creueta.

Com era habitual a les caminades de Canalda, a més de l’esmorzar i altres avituallaments es donarà un llibret i un record als participants. Apunteu-vos la data a l'agenda: diumenge, 18 de setembre de 2022.

Amb aquesta activitat volem donar a conèixer una part del paisatge canaldenc i fer un merescut homenatge al Ramon Pujantell, a qui durant més de vuitanta anys va trescar per aquestes terres i ens va ensenyar molts dels seus racons i atractius.

4 comentaris:

  1. És un homenatge totalment merescut.
    La meva felicitació per tirar-ho endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Felicitats. Un homenatge i record totalment merescut. Estanis Sunyer

      Elimina

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.