Entrades populars

dimarts, 15 de juny del 2021

Can Prat de Canalda s’estrena amb el turisme rural

Can Prat de Canalda

Aquest mes de juny la masia de can Prat de Canalda s’ha afegit a l’àmplia oferta de turisme rural del municipi. Els darrers mesos els propietaris han fet una intensa reforma per tal d’adequar la casa als gustos turístics. Un cop la casa pintada, moblada, col·locada la barbacoa, instal·lat el wifi i amb la piscina plena han obert la casa al turisme.

Can Prat està situada a l‘esquerra de la carretera que baixa al nucli de Canalda. És una de les cases més antigues del poble, té una façana de vint-i-set metres de llarg sense altre cos afegit que el doble forn al darrere i una capacitat per tretze persones. Els seus atractius turístics són diversos, l’antiga casa amb gruixudes parets, la preciosa devesa de roures, la riera de Canalda a tocar de la casa o la Roca de Canalda que fa de teló de fons.

En l’àmbit legal funciona com una casa d’ús turístic gestionada pels propietaris, la família Corominas. El turisme cada vegada pren més força al municipi, gràcies a propietaris emprenedors i als múltiples atractius naturals, paisatgístics i culturals d’aquesta terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà properament. Gràcies.